Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FOGYASZTÁS-FESZESÍTÉS

cavitation.jpg1.

ULTRAHANGOS  
KAVITÁCIÓ
 
  

A bőr alatti területeken elhelyezkedő zsírsejtek nagy mennyiségű folyadékot tartalmaznak, ezért ultrahang hatására a sejtekben tárolt zsír el kezd kavitálni, és roncsolja környező zsírsejt szerkezetét. 
A kavitációs buborék összeesésekor a buborék teljes energiáját tartalmazó lökéshullám egy irányba (tűszerűen) “kiszúr”, amit a rugalmas sejtmembrán sem képes elnyelni, így a zsírsejtek roncsolódnak. A sejtek roncsolódása következtében azok bel tartalma kiáramlik a környező sejt közötti állományba, majd onnan a szállítószövetekbe, nyirokcsatornákba és végül a véráramba kerül. A zsír elszállítása a nyirokcsatornákon át a kiválasztó szerveinkbe, mint a lépbe, és a májba történik, ahonnan a felesleges zsír a széklettel kiürül. Ugyan ilyen módon a zsírsejtekben tárolt nagy mennyiségű kristályos állapotban levő méreganyagok is bekerülnek a véráramba, és lehetőség esetén kiválasztásra kerülnek. A vérbe kerülő extra víz és vízben oldékony anyagok pedig a vesén át távoznak a szervezetből.

Ez a hatás, ami az igazán kívánatos, és ez az, ami miatt a módszert “kés nélküli zsírleszívásnak” is szokták nevezni. 

 

radio-f-1.jpg2.

RÁDIÓFREKVENCIÁS   BŐRFESZESÍTÉS

A rádiófrekvenciás gép kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését. 

radio-f2.jpgA hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez. Ez a rádiófrekvenciás kezelés vendégek számára is azonnal látható. 


nyirokmasszazs.jpg3.

GÉPI NYIROKMASSZÁZS

A gépi nyirokmasszázs, más néven hullám masszázs, egy olyan széles körben használt gyógyászati módszer, melyet a szépségipar, a fizioterápia, az onkológia és az értan területén az ér- és nyiroködémák csökkentésére, és egyúttal az anyagcseréből származó bomlástermékek elszállítására is alkalmaz. Aktiválja a vér, és nyirokkeringést, stimulálva a szövetközi folyadékok újra felszívódását, és a szervi szűrők irányába történő váladék kivezetését.