Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KOZMETIKA

 

dsc00371.jpgKosela Erika kozmetikus, holisztikus masszőr és 3D  J.B.Gold Lashes szempilla hosszabbító szakember vagyok.

Húsz éves szakmai tapasztalattal a birtokomban és 2007 óta már mint Mesterkozmetikus szolgálhatom ki a hozzám érkező kedves szépülni,megújulni vágyó vendégeimet!

Szakmai tudásomat azóta is rendszeresen frissítem.

ÚJ SZOLGÁLTATÁS-SMINKTETOVÁLÁS!!

További részletek a sminktetováló menüpontban!

drpal.jpeg

 ilcsi.jpeg

afrodita.jpeg

 A mai rohanó világunkban egyre inkább felértékelődnek a természet kincsei, értékei. Épp ezért vagyok elköteleződve a natúr kozmetikumok mellett. Dr.Pál natúr kozmetikumok mellett. Afrodita anyagaival és Ilcsi Szépítő Füvek termékeivel dolgozom.

AHA-s gyümölcssavas mélyhámlasztás Őszi pigmentkezelés az nyári napsugarak okozta pigment foltok,ráncok halványítására csökkentésére. Akcióban most 3000 Ft!

Body wrapping  testkezelés 3 in 1 (anti celluite -feszesítő - zsírbontó), Nuskin Galván ránckezelés, hatóanyagos masszázs,titános és Bio flying gyanta melyekkel a gyantázás utáni esetleges allergia minimálisra csökkenthető.

 

dsc00404.jpg

 3D műszempillával az eddig megszokott tincses és soros műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el, de kívánságra extrém, színpadi hatás is létrehozható. A szempillák rendkívül széles választéka lehetőséget ad, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő pillákat.

 A konzultáció során megbeszéljük milyen ívű, színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos tisztítása után, mindkét szemre felhelyezzük a korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat. A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempilláihoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Szemenként kb. 30-60 szálat "ültetünk" be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja. A 3D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.

3d-szemp_1_2_3.jpg

A 3D műszempillák különlegesen tartós pillák, élettartamuk 3-5 hét, ezt követően a saját szempillákkal együtt hullanak ki.
20160926_200206.jpg

A műszempillák felhelyezését követően kérjük tartsa be az alábbiakat:

- A ragasztás után 2 óráig ne érje víz,
- A ragasztás után 2 napig ne ússzon, ne mossa arcát forró vízzel,
- Ne készíttessen szempilla dauert,
- Ne festesse tartós szempillafestékkel,
- Ne használjon vízálló szempillaspirált, szempilla lemosót,
- Ne göndörítse a műszempillákat,
- Ne dörzsölje a szemét.

 

Kinek ajánlom?

- Aki szeretne 5-10 évet letagadni a korából

- Aki szeretne még hosszabb, még ívesebb szempillákat,

- Akinek fontos, hogy a meghosszabbított pilláiról azt higgyék. hogy a sajátja

- Aki már ébredéskor is szép szeretne lenni

- Akinek nincs ideje folyamatosan a sminkjével törődni

- Aki sokat sportol, és nem szereti, ha a szemfestéke elkenődik

 

 

szolgaltatsok01.jpgKosela Erika

Holisztikus masszőr

Mesterkozmetikus

 

 Kezelés előzetes bejelentkezés alapján történik!

06-20/554-41-39 

 

Minden kedves gyógyulni vágyót szeretettel várok!

 

masszor-oklevel.jpg